به گزارش میراث آریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان، محمد محسنی روز چهارشنبه ۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ در این نشست با اشاره به عملکرد این اداره کل در ایجاد زیرساختهای گردشگری در جزیره قشم گفت: در سال گذشته زیرساختهای گردشگری در روستاهای دوربنی و دیرستان شامل عملیات برق رسانی و ایجاد پیاده رو انجام شده است.
او افزود: همچنین تکمیل زیر ساختهای روستاهای تنبان، شیب دراز و دوربنی از اعتبارات سالجاری در دست اقدام است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان در ادامه به افزایش کیفیت خدمات سفر در جزایر اشاره کرد و افزود: جزیره قشم یکی از مبداهای سفر به جزیر هرمز است که باید کیفیت خدمات گردشگری در این جزیره افزایش پیدا کند.
او اظهار کرد: باید به سمت روشهای هوشمند و مدرن برویم که در همین راستا پلتفرم خدمات سفر طراحی شده است و کلیه خدمات به مسافران اعم از بلیت، اسکان و شب مانی و ... در این پلتفرم دیده شده است.
محسنی به ضرورت ایجاد مراکز امداد و نجات ساحلی در سواحل جزیره قشم تأکید کرد و افزود: جزیره قشم به عنوان یکی از مقاصد گردشگری استان به حساب میآید و لزوم ایجاد پایگاه امداد و نجات در سواحل این جزیره ضروری است.
مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در این نشست گفت: فرهنگ و میراثفرهنگی، نقطه قوت گردشگری ایران است و باید برای حفظ برند گردشگری فرهنگی و جلوگیری از هویت سازی جعلی سایر کشورها برای احیا و معرفی آنها برنامهریزی کرد.
او افزود: سیاست ایران هراسی توسط برخی کشورها، مانع مهمی در مسیر رونق صنعت گردشگری کشور است که باید با برنامه ریزی نسبت به معرفی بهتر ظرفیتهای فرهنگی و گردشگری ایران تلاش کرد.
فاطمی ادامه داد: مناطق آزاد کشور با توجه به مزیتهای متعددی که در حوزه گردشگری و ظرفیتهای فرهنگی دارا هستند میتوانند یاری رسان صنعت گردشگری در نقاط مختلف کشور باشند.
فاطمی اظهار کرد: آسیب شناسی و احصاء مسائل میزبانی گردشگران در ایام تعطیلات نوروز در سالهای گذشته برای جلوگیری از ایجاد مشکلات و بحرانهای احتمالی و پیشبینی لازم برای تامین زیرساختهای لازم برای اسکان و اقامت گردشگران صورت گرفته است.
او اضافه کرد: با پیش بینی صورت گرفته با هدف تصمیم گیری و تصمیم سازی در صورت وقوع بحرانهای احتمالی، مرکز پایش و مدیریت سفر در مناطق آزاد کشور ایجاد میشود.
مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای برگزاری آیین ثبت جهانی مراسم افطار در سال جاری، تصریح کرد: با توجه به متقارن بودن تعطیلات عید نوروز و ماه رمضان، باید تدابیری اندیشیده شود که ضمن حفظ حرمت ماه مبارک شرایط برای میزبانی شایسته از گردشگران فراهم باشد.
خدمات رسانی منظم در بنادر پل و لافت، تامین سوخت، تامین ارزاق، خدمات با کیفیت به گردشگران خارجی، لایروبی اسکلههای بندر پل و لافت و ... در این نشست بررسی شد.
انتهای پیام/
نظر شما